ACTIVITATS

En aquest espai podràs trobar les diverses activitats que fem a TotEsport

ACTIVITATS

En aquest espai podràs trobar les diverses activitats que fem a TotEsport

QUÈ TROBARÀS A TOT ESPORT?

Xerrades i Ponències

Brindem l’oportunitats d’escoltar experiències, anècdotes, tips… de la mà d’esportistes d’èlit.

Exhibicions

En alguns horaris professionals de cada esport, exposaran una petita demostració sobre el seu esport.

Activitats Esportives

Hi comptem amb moltíssima varietat d’esports més i menys reconeguts, i que podràs gaudir-los.

Àlbum de Cromos

Et donem un àlbum de cromos per coleccionar a les jugadores més mítiques! El podràs recollir a cada estació on hi hagi una activitat

Activitats

Bàsquet

Ciclisme

Curses d'Orientació

Esgrima

Esport Adaptat

Escacs

Futbol

Futbol Americà

Futbol Sala

Gimnàstica

Handbol

Hoquei Línia

Hoquei Patins

Korfbol

Patinatge Xous

Pentatló

Rem

Rugbi

Softbal

Skate

Tennis

Tennis Taula

Waterpolo

ÀLBUM DE CROMOS

En aquesta experiència única, volem fomentar l’admiració i el respecte per les esportistes destacades. Per a això, a l’entrada de TotEsport, donem a cada nen i nena un àlbum en blanc. Aquest àlbum serà el seu company de viatge per a recollir els adhesius de les jugadores i jugadors més emblemàtics de cada esport.

A cada estació esportiva, trobaran una jugadora o jugadores que són icones en el seu camp. Participaran en activitats que desafiaran les seves habilitats i els permetran guanyar els cromos per al seu àlbum. 

Però això no és tot. A les xerrades i ponències són una altra oportunitat emocionant per enriquir els seus àlbums. En aquestes sessions, els equips i les jugadores compartiran les seves experiències i consells. Podran decorar els seus àlbums amb les  signatures d’aquestes esportistes inspiradores!

TotEsport és més que una fira: és una emocionant recerca de cromos, una connexió amb les històries de les esportistes i una manera d’impregnar-se del poder de l’esport femení. Vine i uneix-te a nosaltres en aquesta aventura única per celebrar el talent i l’esperit esportiu de les dones en l’esport!

XERRADES I SIGNATURES

w

Xerrades de 30'

Durant aquestes ponències, les jugadores explicaran les seves experiències i respondran a les preguntes que els hi farà la presentadora

u

Torn de Preguntes

Després els oients podran fer
preguntes a les protagonistes

l

Signatures

Després les jugadores seuran a una taula perquè els nens i nenes puguin demanar les seves signatures

Exhibicions

Et convidem a submergir-te en un esdeveniment esportiu veritablement excepcional!

Què veuràs?

Podràs veure les nostres exposicions esportives, un mun d’emocionants espectacles on atletes de totes les edats i diverses disciplines es reuneixen per presentar la seva habilitat i passió. Des de apassionants partits que desafien els límits fins a sorprenents salts en perxa que desafien la gravetat, i partides d’escacs que exigeixen astúcia i estratègia, aquesta exhibició es converteix en un ventall captivador dels diversos rostres de l’esport. 

Qui ho farà?

Protagonitzat per talentoses jugadores femenines que ens inspiren a promoure l’esport femení. Descobreix l’energia i l’entusiasme que impulsa a aquestes professionals en les seves respectives disciplines i celebra la diversitat i dedicació que donen forma al nostre apassionant món esportiu.

Quan es fan?

Podràs consultar l’horari de les actuacions a l’apartat de calendari, allà podràs veure quin dia, a quina i qui farà l’exposició esportiva.